Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Lampe Berger Paris - Eindhoven >50 geuren Geur van de Maand Eucalyptus

Prijs: € 15,95

5.921 keer bekeken • Status: Actief

 • Staat:
 • Nieuw
 • Bestemd voor:
 • Unisex

Concessionair Lampe Berger - Eindhoven

 

KORTING VRAAG NAAR ONZE SPAARKAART !

 

Lampe Berger

Nare luchtjes in huis zijn verleden tijd dankzij de katalytische branders van Lampe Berger! De branders hebben een unieke technologie die nare luchtje weghaalt en een heerlijk parfum daarvoor in de plaats verspreid. Zo ruik je dus niet meerdere geuren door elkaar, maar ruikt het heerlijk fris in huis! De branders zijn geschikt voor elke ruimte: de woonkamer, kantoor, keuken, slaapkamer, badkamer, gang, etc. Bepaal zelf de sfeer in huis door te kiezen uit één van de vele parfums van Lampe Berger!Ook gezien bij bij Robs grote tuinverbouwing op SBS6.

 

Ruim 50 huis geuren op voorraad !!

 

Lolita Lempicka

Lolita Lempicka is een Frans icoon en mode- en parfum ontwerpster.Zij is degene die voor dit najaar haar vrouwelijk visitekaartje afgeeft met een exclusieve Lampe Berger lijn. Lampe Berger Lolita Lempicka Parme GiftsetDit is de Lampe Berger Lolita Lempicka Parme, een luxe giftset die gemaakt is in samenwerking met Lolita Lempicka.

Lolita Lempicka is een bekende Franse modeontwerpster. Het meest bekende is de Lolita Lempicka parfum met een appelvormig flesje waar deze brander op gebaseerd is.

Deze giftset is exclusief uitgebracht vanwege het 120-jarig bestaan van Lampe Berger. Deze brander is vervaardigd uit hoogwaardig glas en is gebaseerd op het bekende parfumflesje van Lolita Lempicka. De prachtige brander is afgewerkt met een gouden sierdop in de vorm van klimopbladeren wat zeer uniek is bij Lampe Berger. In deze giftset Lampe Berger Lolita Lempicka Parme zit natuurlijk ook een 180ml flesje parfum Lolita Lempicka. Het is een heerlijke vrouwelijke geur met topnoten van klimopbladeren, zoethout en steranijs en wordt gevolgd door de middennoot die een heerlijk zoete, bloemige geur heeft. De basisnoten bestaan uit tonkaboon, hout, karamel en Cistus Labdanum. € 65,00

 

Liter van de maand

Fraîcheur d'Eucalyptus - Fresh Eucalyptus Deze geur is een veel geliefd en verkwikkend parfum. In de Lampe Berger vloeistof Fresh Eucalyptus zijn noten van hout gecombineerd met eucalyptus en witte muskus. Een fris en krachtig parfum die de luchtwegen vrij maakt bij een verkoudheid.Iedere Lampe Berger geur bestaat uit onder, midden en boventonen. Zo is er een gelaagdheid aangebracht in de Lampe Berger parfums, waardoor u langer plezier heeft van deze heerlijke huisparfum.

Boventonen: witte Perzik

Middentonen: Eucalyptus

Ondertonen: Muskus, Houtnoten

Liter van € 27,00 voor € 21,00

 

Nieuw Maison Berger voor in de auto !

Plus een compleet nieuw fraai vorm gegeven assortiment met geuren voor in de auto.Diverse modellen verspreiders en 14 verschillende geuren.

De starters set kost € 14,95 en de verpakking met 2 navullingen kost slechts € 5,95.


Vraag naar de spaarkaart voor gratis parfum !


Essentielle Ronde of Carrée
Doe je familie, vrienden of gewoon jezelf deze Lampe Berger Essentielle katalytische brander set cadeau! De meest complete set uit de collectie van Lampe Berger. De brander wordt geleverd in een luxe doos met één katalytische brander, één trechter, één afsluitdop en twee flesjes van 180 ml parfum € 39,95


Bent u benieuwd naar ons originele nieuwe collectie ?
Kijk dan op onze website dewoonhoek of kom langs in onze winkel !


De Woonhoek
Winkelcentrum Woensel 342
Eindhoven


Telefoon 040 - 287 1200


Aan de noordzijde tussen Aldi en BCC op de hoek bij C&A .

Vrijdag koopavond tot 20.00 uur


Elke eerste en laatste zondag van de maand koopzondag !

We zijn dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur


Onze nieuwe website is nu ook online, we zijn benieuwd naar uw mening over onze nieuwe website dewoonhoek.nl


Zoektermen: Pandora, Halve Bowl, Kare, Mezzo Tondo, Light,Luxury living,gero,lamp berger,moerdijk,brynxz,fragrance lamp,geurlamp,berger lampe.

Reageer nu!

Contact-informatie

Kunstenkado.nl ( Bedrijf )
11 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Eindhoven
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 0402871200
 • 1 / 11
 • 2 / 11
 • 3 / 11
 • 4 / 11
 • 5 / 11
 • 6 / 11
 • 7 / 11
 • 8 / 11
 • 9 / 11
 • 10 / 11
 • 11 / 11

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)